Skip to Main Content

Hur Hill's hanterar situationen kring Coronaviruset och säkrar kontinuitet i verksamheten.

 

Hela världen upplever en tid utan motstycke just nu. Även om det kan ske förändringar på din klinik, finns det effektiva sätt att anpassa sig till situationen. Klicka på länkarna nedan för information och råd från experter om hur du kan hantera oförutsedda situationer som kan uppstå.

Riskerar sällskapsdjur att smittas?

Många djurägare är oroliga för att deras husdjur kan smittas med COVID-19. I nuläget finns ingen evidens för att hundar, katter, foder eller foderförpackningar har varit en smittokälla. Här kan du läsa om vad World Small Animal Veterinary Association (WSAVA) har att säga om COVID-19 och vad det innebär för sällskapsdjur.

 

Läs mer

Råd för smådjurskliniker under utbrottet av COVID-19

Även om social distansering är oerhört viktig under den rådande situationen, behöver många smådjurskliniker fortfarande träffa kunder. Federation of European Companion Animal Veterinary Associations (FECAVA) delar med sig av sina råd om säkerhetsanpassning till den nuvarande situationen.

 

Läs mer

Dagliga säkerhetsåtgärder

The Occupational Safety and Health Administration (OSHA) har publicerat sina säkerhetsstandarder för yrkesutövare. Här finns råd för hur man kan hålla kliniken säker under krisen, inklusive hantering av renhållning och skyddsutrustning.

 

Läs mer

Åtgärder som vidtagits av Hill's

Hill's arbetar aktivt för att reducera all potentiell risk att sprida coronaviruset och uppmanar alla anställda att arbeta hemifrån och använda sig av digitala kommunikationsverktyg.

 

Mot bakgrund av den nuvarande krisen håller vi en serie webinars om hur man hanterar oväntade situationer på sin klinik. Experter och världskända talare inom sina respektive områden delar med sig av insikter och råd om oförutsedda situationer.

 

How to manage acute paradigm shifts to your advantage, med Tim Puddle, vd, Think Smart Unlimited, Storbritannien.

Visades: 15 april, kl 15:00

 

Efter en kort introduktion om paradigm i allmänhet, kommer Tim Puddle att gå igenom praktiska tips på hur man hanterar förändringar på kliniken: för dig själv, ditt team, dina kunder och deras hundar och katter.

 

SE WEBINARET I EFTERHAND

 

How digital communication can drive traffic to your clinic, med Gregory Santaner DVM, CEO VetoNetwork och Associate Partner Anicoon Vétérinaires, Frankrike.

22 april, kl 15:00

 

Efter en kort introduktion om digital kommunikation och kriser, kommer Gregory Santaner ge information och råd om hur man kan använda digital kommunikation både externt (för dina kunder) och internt (för ditt team och dig själv).

 

Registrera dig för webinar

Vårt engagemang för kvalitet kvarstår

Vi är ett företag för hund- och kattfoder som är baserat på forskning, transparens och ansvar. Även då dessa tider må vara osäkra, kan vi garantera att vi kommer fortsätta tillgodose fortsatt och pålitlig näring med din hund och katts bästa intresse i åtanke.

 

Forskning håller oss alla steget före.

 

Har du några funderingar är vår kundtjänst redo att svara på alla frågor du kan ha om foder eller resurser under dessa tider.